Podporujeme romské studenty na cestě za vzděláním
Podporujeme romské studenty na cestě za vzděláním

POJĎ SE VZDĚLÁVAT ONLINE S NAŠIM E-LEARNINGEM ROMAS!

Vložil/a Romana Procházková 09/18/2023


Nový školní rok právě začal, a s ním přichází náš první e-learningový program Romas, který je plný inspirace, návodů a typů, které vám mohou otevřít dveře do světa angažovaného umění a aktivismu.  

Škola nám dává mnoho znalostí, ale naš e-learningový program Romas ti přinese něco navíc – dovednosti a perspektivy, které ti pomohou měnit věci kolem sebe a stát se aktivním hrdinou ve společnosti. 

Proč zvolit e-learning Romas? 

E-learning je způsob, jakým můžeš získat cenné znalosti a dovednosti, aniž bys museli opustit pohodlí svého domova. A co je ještě lepší, naším e-learningovým programem tě budou provázet zkušení lektoři, kteří mají praktické zkušenosti s tématy, kterými se budeme zabývat. To znamená, že nejde jen o suchou teorii, ale o reálné know-how, které můžeš využít v praxi. 

Co tě čeká? 

1. Multimedia

Pokud vás zajímá, jak pracovat s fotografiemi, videem a audiem, jak vytvářet atraktivní grafiku pro sociální sítě a jak komunikovat s médii, tento kurz je pro vás. Získáte dovednosti, které vám budou nesmírně užitečné nejen během studia, ale i v každodenním životě. 

2. Občanská angažovanost a aktivismus

Tento kurz vás zavede do světa občanské angažovanosti a aktivismu. Naučíte se, jak efektivně komunikovat s politiky, jak vytvářet projekty a akce pro veřejnost, a objevíte nástroje digitálního aktivismu. Budete připraveni stát se aktivními změnami ve své komunitě. 

3. Angažované umění

Pokud máte rádi umění a chcete zjistit, jak může umění ovlivnit společnost, tento kurz je pro vás. Dozvíte se, co je angažované umění a jak se projevuje v hudbě, literatuře a divadle. Rozšíříte svůj kulturní obzor a získáte novou perspektivu na svět. 

Rozděl si kurz, jak potřebuješ 

Nejlepší na našich kurzech je to, že nejsou vázány na pořadí. Můžete začít s tím, co vás nejvíce zajímá, a postupovat podle svých preferencí. A protože máme k dispozici texty, obrázky a videa, která si můžete prohlédnout kdykoli, budete mít možnost se dozvědět tolik, kolik budete potřebovat. 

Náš e-learningový program je šance jak rozšířit své dovednosti, objevit nové vášně a zapojit se do pozitivních změn ve tvém okolí. Neboj se nových výzev, připoj se k nám a staňte se hrdinou změny. Přihlas se k našim kurzům a začni svou cestu k aktivismu a angažovanému umění ještě dnes. Tvoje dobrodružství teprve začíná! 

Vyzkoušej si kurzy ZDE.